Läänevirulased mängivad saalihoki MMil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu EBE väravavaht Riive Tamm ja Jäneda saalihokinaiskonna pallur Kristi Lööper.
Tamsalu EBE väravavaht Riive Tamm ja Jäneda saalihokinaiskonna pallur Kristi Lööper. Foto: Arvet Mägi

Eesti naiste saalihokikoondis, kuhu Lääne-Virumaa palluritest kuulub viis mängijat - Riive Tamm, Krista Lepik ja Geidi Kruusmann Tamsalu EBE ning Sirli Nellis ja Kristi Lööper Jäneda naiskonnast -, alustab laupäeval Rootsis mänge maailmameistrivõistluste (MM) B-divisjoni finaalturniiril.

Esmakordselt saalihoki MMi finaalturniiril osaleva Eesti naiskonna eesmärk on peatreener Risto Lalli sõnul divisjoni võitmine, kuid rahule jäädakse ka pääsuga alagrupi kahe parema hulka, mis tagaks jõudmise vähemalt poolfinaalidesse.

Eesti naiskonna vastasteks oma alagrupis esmalt Jaapan, seejärel Saksamaa, Ungari ja Kanada. Edasi võivad vastasteks tulla Singapur, Holland, Austraalia, Itaalia ja Slovakkia.

B-divisjoni finaalturniiri koha tagas Eestile veebruaris Sloveenias toimunud kvalifikatsiooniturniiril saadud teine koht. Seal võideti Austria koondis tulemusega 6:2, Itaalia 5:1, Gruusia 20:1, Sloveenia 6:2 ning kaotati Slovakkiale 4:9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles