Loodava politsei- ja piirivalveameti juht kiitis heaks Ida prefektuuri büroojuhtide kandidaadid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida prefektuuri juht Aldis Alus.
Ida prefektuuri juht Aldis Alus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Loodava politsei- ja piirivalveameti juht Raivo Küüt kiitis heaks tulevase Ida prefektuuri juhi Aldis Aluse esitatud büroojuhtide kandidaadid.

Alus esitas Ida prefektuuri piirivalvebüroo juhiks praeguse Kirde piirivalvepiirkonna ülema Aimar Kössi, kriminaalbüroo juhi kandidaadiks praeguse Ida politseiprefektuuri kriminaalosakonna juhi Rauno Klaosi ning korrakaitsebüroo juhiks praeguse Ida politseiprefektuuri korrakaitseosakonna juhi ülemkomissar Tarmo Tammiste, teatas Ida politseiprefektuuri pressiesindaja.

Kodakondsus- ja migratsioonibüroo juhiks saab Thea Roots, kes praegu töötab kodakondsus- ja mogratsiooniameti Ida regionaalosakonna teenindusjuhi kohal ning koordinatsioonibüroo juhiks esitas Alus praeguse Viru vangla direktori Edvard Remseli.

Aluse sõnul on kõikidel kandidaatidel vajalikud töökogemused ja isiksuseomadusi juhtimaks vastavat valdkonda loodava ühisameti Ida prefektuuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles