Tasuta raamatu laat tuleb emakeelepäeval

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti lõppedes saab elektroonilisi kanaleid kaudu ligipääsetavaks kokku 240 000 lehekülge kirjandust.
Projekti lõppedes saab elektroonilisi kanaleid kaudu ligipääsetavaks kokku 240 000 lehekülge kirjandust. Foto: Peeter Langovits

2010. aasta emakeelepäeval, 14. märtsil peetakse Rakveres taas tasuta raamatu laata, kus, nagu nimigi ütleb, pakutakse säästuajale kohaselt üksnes tasuta raamatuid.


Rakvere esimene tasuta raamatu laat toimus tänavu emakeelepäeval ning tõi kokku kümneid tuhandeid raamatuid ja sadu huvilisi, kellest kõik lahkusid õnnelikult koos tarviliku kirjavaraga.



Raamatulaat leidis järgimist mitmel pool Eestis, alates Haapsalust ja lõpetades pisikeste külaraamatukogudega, kus inimesed kasutatud kirjavara vahetasid.

Meist igaühel on kodus raamatuid, mida me enam ei vaja, aga ära visata ei taha. Samas võib neid hädasti vaja olla kellelgi teisel.

Nii kutsuvadki raamatulaada korraldajad raamatusõpru juba täna tuulama oma raamatukappides ja riiulitel, et sealt enesele mittevajalik üles leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles