Maavanem korraldab lahtiste uste päeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum.
Einar Vallbaum. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanemal täitub teisipäeval, 22. detsembril sajas ametisoldud päev.

Tavaliselt on just sada  päeva tavapraktika, mis antakse avalikkuse poolt võimuesindajatele, et end uuel ametikohal asjadega kurssi viia ja tööstiili välja kujundada.


"Minu jaoks on see aeg olnud erakordselt huvitav ja vajalik, kuid samas ka pingeline. Pikad tööpäevad ja sageli töised nädalavahetused ning pidev ümberorienteerumine erinevatelt koosolekutelt ja esindusüritustelt ei ole just see, millega ettevõtjana igapäevaselt kokku oleksin puutunud. Kuid samas panevad erinevate inimestega ja huvigruppidega kohtumised paremini aru saama elu erinevatest tahkudest ja innustavad tugevasti Lääne-Virumaa arendamist," ütles Einar Vallbaum oma senise ametisoldud aja kohta.



Maavanema saja ametisoldud päeva puhul toimub Lääne-Viru maavalitsuses teisipäeval, 22. detsembril kella 10-12-ni avatud uste päev, et anda võimalus nii linnakodanikel kui huvilistel maavalitsuse ja maavanemaga kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles