Rakvere teatriparki võib uisutama minna

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatripargis asuval tiigil on täna juba piisavalt paks jääkiht ohutuks talvemõnude nautimiseks.
Teatripargis asuval tiigil on täna juba piisavalt paks jääkiht ohutuks talvemõnude nautimiseks. Foto: Arvet Mägi

Täna mõõdeti jää paksust Rakvere teatripargis rehvitöökoja juures asuval tiigil, kus huvilised saavad hakata uisutamas käima.


Ida -Eesti pääsetekeskuse Rakvere päästekomando pealik Taavi Aruvainu ütles, et praegu on jää tiigil talvemõnude ohutuks nautimiseks juba piisavalt tugev.

Siiski tõmbasid Rakvere spordikeskuse töötajad lindid vee äravoolu kohtade juurde, vältimaks inimeste sattumist liiga nõrgale jääle. Uisutajatel palutakse turvalisuse huvides märgistatud alaldele mitte minna.

Täna hommikul pandi väljakule ka väravad, et oleks võimalik huvi korral hokit mängida ning pingid puhkamiseks ja mugavamaks uiskude jalgapanemiseks.

Rakvere spordikeskuse asejuhataja Allan Jaakuse sõnul on praegu tiigil jää libe ja ilma konarusteta, kui aga vajadus tekib, siis organiseerib spordikeskus liuväljaku puhastamise lumest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles