Ida-Virumaale Aseri valda võib kerkida seitse tuulikut

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge Energiapargi missiooniks on taastuvenergia kasutamise ja kaasaegsete energiatootmise lahenduste propageerimine ning energiasäästualane teavitustöö. Foto on illustratiivne.
Rõuge Energiapargi missiooniks on taastuvenergia kasutamise ja kaasaegsete energiatootmise lahenduste propageerimine ning energiasäästualane teavitustöö. Foto on illustratiivne. Foto: VIRUMAA TEATAJA/SCANPIX

Keskkonnaministeeriumile esitatud keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi järgi kavatseb OÜ Alikonte rajada Ida-Virumaale Aseri valda seitse tuulegeneraatorit koguvõimsusega 17,5 megavatti.


Ligikaudu 4,6 ruutkilomeetri suurune planeeringuala asub Ida-Virumaal Aseri vallas Kõrkküla ja Kestla küla territooriumil, selgub keskkonnamõju strateegilise hindamise programmist.

Aseri tuulepargi keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalik arutelu toimub eeldatavalt jaanuaris, aruanne peaks valmima märtsiks ning aruande avalik väljapanek toimuma aprillis.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise läbiviijaks on OÜ Adepte Ekspert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles