Keskkonnaprojektid said 10 miljonit toetust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torutööd. Pilt on illustratiivne.
Torutööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Keskkonnainvesteeringute keskuse nõukogu kinnitas 15. detsembril tänavuse keskkonnaprogrammi II vooru rahastamise, millest Lääne-Virumaalt esitatud taotlused said ligi 10 miljonit krooni.


Üle poole - 5,8 miljonit krooni läheb reoveekäitluse ja joogivee varustuse parandamiseks.

Reoveekäitluse alamprogrammist rahastati Laekvere vallavalitsuse projekti Muuga küla kanalisatsioonitrasside ning reoveepuhasti rekonstrueerimiseks 3 605 069 krooniga.

Joogiveevarustuse alamprogrammist sai Kadrina vallavalitsus Hulja aleviku vee- ja kanalisatsioonitrasside rekonstrueerimise II etapiks 1 310 365 krooni ja Sõmeru vallavalitsus Vaeküla asula veetorustiku ehitamise ja rekonstrueerimise jaoks 981 286 krooni.

Tavajäätmete käitlemise alamprogrammist eraldati 3,294 miljonit krooni Kunda linnavalitsusele kompostimisväljaku rajamiseks Lähtale endise lasketiiru maa-alale.

Looduskaitse infrastruktuuri programmist sai Rakvere linnavalitsus Rakvere tammiku trepi lammutamiseks ja asendamiseks purustatud kruusa katendiga kaldteega 174 784 krooni.

Ülejäänud toetused jäävad alla 100 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles