Rakvere spordihalli juurde uisuväljak siiski tuleb

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal said uisutajad spordihalli juures asuval uisuväljakul talverõõme nautida. Millal sel aastal väljak valmib, ei ole veel teada
Eelmisel aastal said uisutajad spordihalli juures asuval uisuväljakul talverõõme nautida. Millal sel aastal väljak valmib, ei ole veel teada Foto: Teet Suur

Tänavu talvel saavad Rakvere inimesed uisutada spordihalli juurde rajataval uisuväljakul, kuid millal see valmib, ei ole veel teada.


Rakvere spordikeskuse asejuhataja Allan Jaakus ütles, et praegu spordihalli kõrvale uisuväljakut rajatakse ning sinna on ka mõni kiht vett valatud, kuid töid segavad tuisused ilmad.



"Ainult siis saab uue veekihi peale valada ning see külmub ära, kui on vähemalt üheksa tundi külma ja lumeta ilma. Vett on vaja valada veel seitsme kihi jagu," rääkis Jaakus.



Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak ütles, et Rakvere linn on kogu aeg olnud seisukohal, et korralikku uisuväljakut on rahvale vaja, ning selle jaoks leiti ka lisaraha.



"Proovisime, et ehk rahuldab inimesi uisutamine looduslikul tiigijääl, kuid kahjuks see variant ei toiminud," lisas Kairit Pihlak.



Algselt otsustasid Rakvere linnavalitsus ja Rakvere spordikeskus, et tänavu suurt liuvälja ei rajata, vaid hoitakse korras teatripargis asuva tiigi looduslikku jääd ning rajatakse väike uisuplats Rahu halli juurde.



Põhjuseks oli ühelt poolt see, et korraliku liuvälja peale kulub omajagu raha, ning teiseks on probleeme spordihalli kõrval oleva platsi liivapõhjaga.



Kuna aga suurte sadudega tekkis tiigi jääle vesi, otsustati siiski kunstväljaku rajamise kasuks. Rahu halli juures olev väike liuväli peaks valmis saama sellel nädalal.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles