Rakvere linn kutsub annetama talispordivarustust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad.
Suusad. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

19. jaanuaril kell 10 algab taaskasutuskeskuses Vahejaam "suusavahetuskuu" - kõik soovijad saavad tasuta ära anda talispordivarustust, mida nad ise enam ei kasuta, kuid mida kellelgi teisel võiks väga vaja minna.


Tsentrumi hoones asuvas taaskasutuskeskuses saab tasuta ära anda suuski, uiske, kelke ja kõike muud, mis nende juurde kuulub.



Inimesed, kellel selliseid asju tarvis läheb, saavad neid taaskasutuskeskusest endale sümboolse hinnaga soetada.

Kui aga keegi soovib oma spordivarustust ise müüa, siis seda saab teha laupäeval, 23. jaanuaril taaskasutuskeskuses toimuval suusaturul.

Abilinnapea Kairit Pihlaku sõnul andis aktsiooniks tõuke alanud suusaveerand, mil paljud pered on probleemi ees, kuidas hankida lapsele vajalikud suusad.

"See vajadus väljendub väga selgelt ka viimastel kuudel esitatud sotsiaaltoetuste taotlustes," märkis Pihlak.

"Samas on paljudel kodus seismas lastele väikseks jäänud varustust, mille võib annetada taaskasutuskeskusele, kust abivajajad need mõnekümne krooniga endale soetada saavad."

Rakvere Suusavahetuskuu kestab kuni 18. veebruarini. Taaskasutuskeskus asub Koidula tänav 1 (Tsentrumi) teisel korrusel. Info tel 57429035, MTÜ Taaskasutuskeskus Vahejaam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles