Kiri: Laekvere suurpered loevad Head Last

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Egert Kamenik.

Laekvere valla suured pered said 2010. aastaks ilusa kingituse. Igasse peresse jõuab sel aastal ajakiri Hea Laps ja seda tänu pr Leelo Tunglale ja Rocca al Mare kooli 8a klassile.


Laekvere vallas elab 14 peret, kus kasvab neli ja enam last. Kõige suurem on 13-lapseline pere.



2007. aasta sügisest oleme üheskoos püüdnud muuta suurte perede elu veidigi huvitavamaks. Oleme käinud teatris, pidanud talvist nädalalõppu Muuga spordihoones, mänginud maastikumängu.



Üheskoos külastasime Tallinna loomaaeda, suvel pidasime Veneveres perepiknikut.



Oleme mõelnud ka emadele. 2008. a emadepäeval olid meil külas pr Malle Eenmaa heategevusfondist Dharma ja hr Albert Norak Eesti Suurperede Abistamise Seltsist. 2009. aasta emadepäeval jagas pr Margit Roosalu näpunäiteid säästlikuks majandamiseks.



Kui 2008. aasta emadepäevaks saime Dharma fondi kaudu emadele ajakirja Eesti Naine aastatellimuse, siis möödunud sügisel tekkis mõte, et meie lapsed saaksid lugeda ajakirja Hea Laps.



Võtsin ühendust ajakirja toimetaja pr Leelo Tunglaga, kes leidis ka sponsori Rocca al Mare kooli 8a klassi õpilaste, lastevanemate ja klassijuhataja Priit Saarelehe näol. Tänu neile on esimene ajakirja number meie peredesse jõudnud.



Meeldiv on kogeda, et ma­su­le vaatamata leidub Eestimaal veel neid inimesi, kes on nõus appi tulema ja suure pere ellu ühe eredama päikesekiire tooma. Enne kooliaasta algust oli meil hea koostöö ka mit­me koolitarbeid müüva kauplusega.



Nii saime koolikaupu ostes allahindlust. Loodan, et kauplused Kristallkotkas, A&O ning Knopka on ka edaspidi nõus meiega koostööd tegema.



Suur tänu kõigile, kes on Laekvere suuri peresid meeles pidanud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles