Kestuskrossi karikasari jätkub Mõedakal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Vaide Illuka kestuskrossil kihutamas.
Siim Vaide Illuka kestuskrossil kihutamas. Foto: AFP / Scanpix

Eeloleval pühapäeval, 17. jaanuaril võõrustab Mõedaka krossirada Lääne-Virumaal Eesti motospordi föderatsiooni Eesti karikavõistluste (EKV) talvise meeskondliku kestuskrossi teist etappi, korraldaja on Rakvere motoklubi AV Motors.

Ida-Virumaal Illukal peetud EKV esimesel etapil tegi taas kiiret sõitu ning oli klass omaette Rakvere noormees Siim Vaide, kes koos Rainis Polliga võttis võidu ATV 1000 võistlusklassis. Tiim Siim Vaide - Rainis Polli jõudis kontrollaja - kahe tunniga - läbida 3,5 km pikkuseid ringe 28.

Teise koha said Taavi Raadik ja Toivo Nikopensius (27 ringi) ja kolmanda Margus Malkus ja Erkki Pekkonen (26 ringi).

Läänevirulastest olid Marek Peet - Koit Komp (25 ringi) kuuendad ning Raimond Rauba - Mihkel Mehiste (12 ringi) üheksandad.

ATV 700 klassis võitis esikoha tiim Andrus Vaks - Priit Porsnev (26 ringi), Alo Linkolm - Tanel Veerpalu (25) sai teise ning Meelis Järv - Aimar Välba (24) kolmanda koha.

Quadracers'ite klassis oli 28 ringiga võidukas võistkond Hando Palm - Martin Toovis, Gary Kevin Krõm ja Meelis Jürgenson (27 ringi) võtsid teise ning Aldis Naglis ja Arlis Rudolfs (27 ringi) kolmanda koha.

Läänevirulastest mahtus esikümnesse veel ekipaaž Ander Adel - Peeter Adel (26 ringi).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles