Rakvere polikliinikust kaotati riidehoid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere polikliinik.
Rakvere polikliinik. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Lisaks sellele, et 4. jaanuarist viidi Tuleviku tänava polikliinikust ära kirurgiakabinet, kaotati veidi pärast seda ka riidehoid.


Rakvere haigla juhataja Rain Sepping ütles Virumaa Teatajale, et kuna garderoobi kasutajaid oli vähe, sest enamikus kabinettides on võimalus üleriided vastuvõtuajaks sealsamas nagisse riputada, siis koondasid nad garderoobitöötaja.

"Kaalume riide- ja pakihoiuks lukustatavate kappide paigaldamist, sest näeme, et siiski on üksikuid külastajaid, kes neid vajaksid," lausus Sepping.

Doktor Kelli Tühise sõnul on polikliinikusse üles pandud teave, et valveta jäetud üleriiete eest polikliinik ei vastuta. Olukorraga pole rahul ei patsiendid ega ka Tühis ise.

"Üleriiete ja poriste riietega arstikabinetti tulla, see pole küll mingi asi," nentis Tühis, kes võrdles tekitatud olukorda bussijaamas toimuvaga ning meenutas aastatetagust juhtumit, kui üks noormees pidi talvisel ajal arsti juurest lahkuma üleriieteta, sest need olid vahepeal kaduma läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles