Soome sõbrad kinkisid väikemaarjalastele uisud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisud.
Uisud. Foto: Andres Teiss/Postimees

Väike-Maarja liuväli sai kolmapäeval hulga uiske juurde. "Et võimalikult paljud saaksid tänavusel võrratult kaunil talvel uisumõnusid nautida, saatsime vallavanem Urmas Tamme ettepanekul Soome sõprusvaldadele palve koguda meie jaoks kasutuseta seisvaid uiske," rääkis Väike- Maarja avaliku teabe- ja spordiosakonna juhataja Ilve Tobreluts.



Väike-Maarja abipalvele reageeriti üllatavalt kiiresti.

"Kolmapäeval käis Hausjärvi valla haridusjuht Markku Torttila kogutud varustust Väike-Maarjasse ära toomas. Haus­järvilt saadi 105 paari heas korras uiske. Neljapäeval tuleb Sonkajärvilt sellele veel 50 paari lisaks," ütles Tobreluts.

Pakaselised ilmad kestavad ja Tallinnas toimuva iluuisutamise EMi valguses on "uisutamine" sel nädalal üks levinumaid sõnu. "Kui senini on paljudel nappinud uisutamiseks vajalikku varustust, siis nüüd saab liuvälja kasutamine Väike-Maarjas kindlasti suurema hoo sisse," arvas Tobreluts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles