Tarbija: Kolinud Eedeni Aed avas uksed

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Eedeni Aia avamine.
Uuenenud Eedeni Aia avamine. Foto: Aarne Mäe

Uues kohas jätkav Eedeni Aed pühitses värske ilme saanud ruumid sisse kihiseva šampanja ja saksofonimuusika saatel. Muutus polnud ainult väline, vaid ka sisuline.


Möödunud reedel avas vanast kohast Art Cafe lähedusse kolinud Eedeni Aed pidulikult oma uksed. Ühtlasi tähistati koos kutsutud külaliste ja saksofonihelide saatel ka kümne tegevusaasta täitumist.

Eedeni Aed võttis kolimise ette ühest küljest seepärast, et vanad ruumid kippusid kitsaks jääma, teisalt pakkus elu omanike Anu Transtoki-Aare ja Aigi Segeri sõnul omad valikud, mille üle nad on väga õnnelikud ja rahul, sest juba mõnda aega mõeldi sellele, kuidas edasi minna.

Uude kohta kolinud Eedeni Aed ei uuenenud mitte ainult vä­liselt, vaid ka sisemiselt - suu­remad ja avaramad ruumid võimaldavad pakkuda uusi ja huvi­tavaid teenuseid, millest nii mõn­dagi Rakveres varem polnud.

"Me lähemegi rohkem tervistavate teraapiate ja terviseteenuste juurde," lausus Anu Transtok-Aare ning lisas, et nad soovivad pakkuda inimestele seda, mis aitab stressi vastu ilma ravimiteta.

Nii pakubki Eedeni Aed uute teenustena näiteks hüpno­te­raapiat, on olemas seljavenituspink, korra kuus käib Inglismaalt kohal hüpnotera­peut, vastuvõtte korraldab plastika- ja ilukirurg Jüri Kullamaa ning pakutakse tat­too-vormis püsimeigi tegemise võimalust, elektroaku­punktuur­diag­nos­tikat jne.

Loomulikult on olemas juuksurid, küünetehnikud ja kosmeetikud, kes töötavad tubades, millele antud oma nimed, olgu selleks siis "Käe ja jala pai", "Kaunis Aadam" või "Nägus Eeva".

Transtoki-Aare sõnul on neil juba praegu mõtteid, mida Eedeni Aias võiks tulevikus veel pakkuda.
"Et inimene oleks ilus nii seest kui väljast ja et me saaksime aidata parandada tema heaolu," märkis Anu Transtok-Aare.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles