Simunas tuleb taas jää- ja lumerajasõit

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäärajasõit. Foto on illustratiivne.
Jäärajasõit. Foto on illustratiivne. Foto: Internet

Laupäeval peetakse Simunas Väike-Maarja valla meistrivõistluste I etapp jää- ja lumerajasõidus. Korraldaja on MTÜ Rallistar.


Väike-Maarja valla avaliku teabe ja spordiosakonna juhtaja Ilve Tobreluts rääkis, et võistluste juht on kohalik mees Väino Haiba, kelle eestvedamisel on igal talvel Simunas oma jõududega korralik rallirada sisse sõidetud, olenevalt ilmastikuoludest kas jää- või lumerajana.

"Seekordne rada on lumisem kui varasematel aastatel, aga seda on ka huvitavamaks muudetud - veidi pikemaks ja kohati laiemaks," ütles Tobreluts.

Väino Haiba sõnul plaanitakse võistlus neljaetapilisena.

"Üks etapp neist peetakse öösõiduna, mis on kahel eelmisel aastal võistlejatele väga suurt huvi pakkunud. Seekord toimub võistlus kahel eraldi rajal. Sõidetakse traditsioonilisel, juba enamikule teada-tuntud rajal ning lisaks veidi lühemal, kuid kiiremat sõitu lubaval," kõneles Väino Haiba.

Sõiduautode jää- ja lumerajasõitude korraldamine on Simunas juba tava - seekordne võistlus kannab 5. järjekorranumbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles