Väike-Maarja vald jätkab kauplusbussi toetamist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplusbuss. Foto on illustreeriv.
Kauplusbuss. Foto on illustreeriv. Foto: Teet Suur

Neljapäeval allkirjastasid Väike-Maarja vallavanem Urmas Tamm ja OÜ Turva juhatuse liige Valdo Kruve kauplusbussi toetamise lepingu.


Väike-Maarja valla avaliku teabe ja spordiosakonna juhataja Ilve Tobreluts ütles, et lepinguga võttis vald kohustuse toetada ka 2010. aastal kauplusbussi tegevust 81 000 krooniga.

Ettevõtja teenindab kauplusbussiga 19 vallas paiknevat küla. "Valla territoorium on suur ja külasid palju ning kaugemates piirkondades asustus hõredavõitu, seetõttu kujunevad igapäevased bussiringid suhteliselt pikaks," rääkis Tobreluts. Kokku on Väike-Maarja vallas 33 küla ja kolm alevikku.

Vallavanem Urmas Tamm peab väga oluliseks, et esmatarbekaubad vanematele inimestele küladesse kätte jõuaks. "Kauplusbussi toetamine on üks võimalus aidata kaasa elu tasakaalustumisele maakonnas," lausus Tamm.

Toetuse kaudu antakse kauplusbussi omanikule kindlustunnet praeguseks juba päevinäinud bussi asemele uue soetamiseks. Vald on edaspidi ettevõtjale abiks ka kauplusbussi uuendamiseks vajaliku projekti koostamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles