Haigla lasteosakond sai ligi 50 000 heategevuskrooni

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Krooni Selveri juhataja Helgi Aver (paremal) andis haiglale üle kampaaniaga kogutud raha.
Rakvere Krooni Selveri juhataja Helgi Aver (paremal) andis haiglale üle kampaaniaga kogutud raha. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile andsid Rakvere Krooni Selveri juhataja Helgi Aver ja teenindaja-administraator Ene Soosaar Rakvere haigla lasteosakonnale üle heategevuskampaania "Koos on kergem!" raames kogutud 48 548 krooni. Annetatud raha eest kavatseb Rakvere haigla soetada uue infusioonipumba.


Helgi Aver ütles, et kuna majanduses on raske aeg, ei osanud nad arvata, kuidas nende kliendid heategevuskampaaniasse suhtuvad ja sellega kaasa tulevad, aga kampaania lõppedes oli heameel näha, et sellel aastal koguti natuke suurem summa kui mullu.



"Ilmselt on kohalikule inimesele hästi oluline, et ta saab toetada meie kodulinna haiglat," lausus Aver.



Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla tänas nii kampaania algatajaid kui ka kõiki selles osalenud inimesi, sest haiglale on kogutud summast suur abi.



Juba eelmisel aastal oli haigla eelarve kitsas ja investeeringuid ei saanud lubada, ega tänavugi midagi paremat pole.



"Saame os­ta uusi asju vaid nende asemele, mis on katki läinud. Ja võib-olla mõne eriala arenguks midagi uut muretseda. Osakondadesse ei saa me suurt midagi osta," rääkis Kiisküla.



Kampaania "Koos on kergem!" leidis aset 26. novembrist 2009 kuni 7. jaanuarini 2010 üle Eesti 34 Selveris.



Kampaaniaperioodil annetas Selver igalt ostult, mis tehti ükskõik millises Selveri kaupluses, 10 senti heategevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles