Tamsalu-Neeruti suusamaraton kutsub osalema

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu-Neeruti suusamaraton eelmisel aastal.
Tamsalu-Neeruti suusamaraton eelmisel aastal. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Viru maratonile järgneva EMT Estoloppeti pikamaasuusatajate sarja teise etapi, 13. Tamsalu-Neeruti suusamaratoni korraldajad teatavad osavõtjatele, et soodusregistreerumise lõpuni on jäänud vaid neli päeva.


Pühapäeval, 7. veebruaril kell 11 Uudekülast startiva maratoni peakorraldaja MTÜ Huviklubi Nelson eestvedaja Vahur Leemetsa sõnul on suurepäraste lumeolude ja tõelise talveilma kaasabil maratoni rajapõhi korralikult ette valmistatud.



"Raja keerulisemat, kurvilist Pariisi osa profiili muudeti suviste rajatööde käigus, mis tegi selle ohutumaks, kuid kindlasti mitte vähem põnevaks," rääkis Leemets.



Pikal, 42 km pikkusel distantsil ootab Tamsalu-Neeruti maratonil võistlejaid neli teeninduspunkti. Lühikesel, 22 km pikkusel distantsil leiavad maratonisõitjad kehakosutust kahest teeninduspunktist.



Algusega kell 11.30 toimuvad Tamsalu staadionil ka lastesõidud. Pikk ilmaprognoos lubab maratonipäevaks mõõdukate miinuskraadidega tuulevaikset ilma.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles