Akvaariumimaja ootab toetust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevasse loodusmajja peaksid tulema ka akvaariumid.
Tulevasse loodusmajja peaksid tulema ka akvaariumid. Foto: Priit Mürk

Läinud reedel kohtusid MTÜ Edutainer esindajad Rakvere linnavalitsuse liikmetega ning arutasid plaani alustada Rakverre niinimetatud akvaariumi- ehk loodusmaja ehitust.


Maja plaanitakse rajada Virma pubi vastas asuvale tühermaale.

Krunt on Rakvere linnapea Rannar Vassiljevi sõnutsi taolise ehitise jaoks sobivaim. "On juttu olnud ka Mõisavälja müümata kruntidest, kuid pigem tahaks, et selline maja asuks kesklinnas kui kuskil äärelinnas," juhtis linnapea tähelepanu asukoha strateegilisele tähtsusele.

Vassiljevi sõnul arutati reedesel kohtumisel ka võimaliku koostöö üle linnavalitsuse ning kohalike koolidega, et loodusainete tunde või huvialaringide tegutsemist kavandatavas akvaariumimajas korraldada ning need sel moel õpilastele huvipakkuvamateks muuta.

MTÜ Edutainer taotleb praegu keskkonnainvesteeringute keskuselt Euroopa Regionaalarengu Fondist keskkonnahariduse infrastruktuuri arendamise programmi raames projektile toetust.
MTÜ Edutainer juhatuse liikme Andres Klettenbergi sõnul on ebatõenäoline, et akvaariumimaja ehitus ilma mainitud toetuseta üldse teoks saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles