Bridžimängijad alustavad Rakveres tiitlivõistlusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Olev
Ants Olev Foto: Erakogu

Rakvere Bridži Seltsi eestvedamisel peetakse Aqva Hotel & Spa konverentsikeskuses eeloleval nädalalõpul, 6. ja 7. veebruaril Eesti võistkondlike bridžimeistrivõistluste esimene etapp.


Meistrivõistluste tugevamas, A-liigas, kus tiitlit kaitseb Monte Carlo Tartust, teeb traditsiooniliselt kaasa kaheksa võistkonda. Teiste hulgas on esindatud võistkond Rakvere koosseisus Hannes Linnamägi, Jaan Linnamägi, Ants Olev, Jaak Strandberg, Mart Maastik ja Vahur Kurig.



Rakverlased hõivasid mullu viienda koha, kuid varasematel aastatel on jõutud korduvalt ka medalile - viimasel kümnendil võideti pronksised autasud nii 2003., 2004. kui ka 2006. aastal.



Tugevuselt teises, B-liigas, heitleb samuti kaheksa võistkonda, kelle seast leiab ka Rakvere/Tallinna ühisvõistkonna nimega Kivipallur. Selle koosseisus mängivad Toomas Kork, Jaanus Mae, Eino Vaher, Raivo Saremat, Peeter Brehhov ja Toomas Kukemelk.



Kolmest etapist koosnevate tiitlivõistluste kaks järgmist etappi toimuvad märtsis Tallinnas ja aprillis Pärnus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles