Ööl vastu teisipäeva võib esineda häireid Tele2 teenuste kasutamisel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Mobiilsideoperaatori Tele2 teatel toimuvad ööl vastu teisipäeva tarkvarauuendustööd, mis puudutavad peamiselt Lääne- ja Ida-Virumaad ning Narvat.


Vältimaks arendustöödega kaasnevaid võimalikke ebamugavusi, toimuvad uuendused öösel ajavahemikus kell 02:00-05:00. Tööde läbiviimise ajal võib esineda lühiajalisi katkestusi teenuse kasutamisel.

3,5G võrgus toimivad teenused endisel viisil neile, kel on 3,5G võimalust toetavad mobiiltelefonid.

Kui pärast hooldustööde lõppu esineb häireid teenuse kasutamisel, soovitab ettevõte mobiiltelefon korraks välja lülitada.

Piiriäärsete alade elanikel soovitab ettevõte enne helistamist kontrollida, et telefon oleks Tele2 Eesti võrgus. Tagasi Eesti Tele2 võrku lülitumiseks saab võrgu valida käsitsi mobiiltelefoni seadete menüüst.

Hädaabinumbrile 112 saab helistada ka hooldustööde ajal. Selleks tuleb eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart ning valida hädaabinumber 112, mobiiltelefon valib automaatselt kättesaadavaima vaba kõnekanali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles