Rakvere politsei kontrollis jalakäijaid ja sohvreid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustatriivne.
Politsei. Foto on illustatriivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalavahetusel korraldatud kahel politseireidil tabati mitu seadusrikkujat.


Reede pärastlõunal kella neljast viieni korraldatud politseireidil võtsid korrakaitsjad luubi alla jalakäijad. Tabati kümme inimest, kes ei pidanud kinni liikluseeskirjast.



Kolmele inimesele koostati väärteoprotokoll sõiduteel käimise eest. Kahel jalakäijal puudus helkur.



Reidi käigus sattus politsei peale, kuidas üks sohver ülekäigurajal emale ja lapsele otsa sõitis.



Turvavarustust ei kasutanud üks sõidukijuht ja kaks kaassõitjat.



Laupäeva õhtul kell kümme alanud ja pühapäeva varahommikul kell kuus lõppenud politseireidil kontrolliti kokku 86 sohvrit.



Vinni vallas Tudu asulas jäi politseinike seatud võrku 20aastane alkoholijoobes mees, kelle mundrikandjad sõiduauto Volkswagen rooli tagant kõrvaldasid.


Sohver rääkis politseile, et oli auto laenanud tuttava käest.



Mootorsõiduki juhiloata mehe jutu järgi oli ta pruukinud koos emaga mitu pudelit õlut ja ühel hetkel otsustanud, et manööverdab keset sõiduteed seisnud laenatud auto teeserva.



Politsei on mehele määranud erinevate liiklusalaste rikkumiste eest trahvid, millest enamik on maksmata. Seepärast taotles politsei kohtult õigusrikkuja karistamist kümnepäevase arestiga, mille kohus ka rahuldas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles