Palermo klubi karatekad tõid koju kuus medalit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Palermo spordiklubi (SK) võistlejad ja medalistid.
Rakvere Palermo spordiklubi (SK) võistlejad ja medalistid. Foto: Erakogu

Tallinnas Kalevi spordihallis peetud Baltic Cup Tallinn 2010 täiskontaktse karate turniiril, kus selgitati parimad võitlejad karate kõige ekstreemsema, kyokushin-karate reeglite järgi, võitsid Rakvere Palermo spordiklubi (SK) võistlejad kuus medalit: kolm täiskasvanute arvestuses ja kolm vanuseklassis 16-17 eluaastat.


Täiskasvanute raskekaalus võistelnud Palermo SK peatreener Kert Karus pidi leppima hõbemedaliga, finaalis jäi ta alla Kohtla-Järvelt pärit Pavel Kostivile spordiklubist Taisei.



Kaalukategoorias kuni 70 kg sai Palermo SK sportlastest teise koha Dmitri Dunets ning kolmanda koha Indrek Kärner. Esikoha võitis Zigurds Pauch Läti klubist Sune.



16-17aastaste vanuseklassis saavutas kehakaalus kuni 80 kg esikoha Palermo klubi sportlane Raigo Tobonik. Samas klassis tuli teisele kohale tema klubikaaslane Rauli Neeme, kolmas oli tallinlane Aleksei Nesterov klubist Sanchin.



Kaalukategoorias kuni 70 kg sai hõbeda Palermo SK sportlane Raigo Piho.



Kavas olnud võistlusala - täiskontaktne karate - iseloomustades märkis Palermo klubi eestvedaja Kert Karus, et tegemist on äärmiselt ohtliku võitlusvormiga, kus täiskasvanute konkurentsis on lubatud piiranguteta löögitehnikad, sealjuures on keelatud käe- ja peakaitsmete kasutamine.



Lubatud on nokauteerivad löögid ka pähe ning jalgadesse.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles