Metsandustöötajate talimängud võitis RMK Kirde meeskond

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK
RMK

Eile ja täna peetud metsandustöötajate talimängudel osales ligi 300 võistlejat. Võistlusi arvestati nii individuaalselt kui meeskonnapõhiselt. Meeskondlik üldvõit tuli RMK Kirde regiooni meeskonnale.


Metsandustöötajad kogunesid 11. ja 12. veebruaril Kääriku Puhke- ja Spordikeskuses, et järjekordselt selgitada välja talivõistluste parimad.



Võistlusaladeks olid suusatamine, male, kabe, lauatennis, bridž, koroona ja korvpall.



Lisaalana, mis siiski ei lähe meeskondliku arvestuse sekka, sai mõõtu võtta ka reesõidus, mis osutus väga lõbusaks ja üllatusterohkeks.

Meeskondlikult võistles 12 ettevõtet ja organisatsiooni: Eesti Erametsaliit, RMK (neli regiooni ehk neli võistkonda), AS Liimpuit, UPM-Kymmene, Maaülikool ja Metsaüliõpilaste Selts, Metsäliitto Eesti AS, Keskkonnaamet, Metsakaitse- ja Metsauuenduskeskus, Keskkonnaministeeriumi metsaosakond.

Talimängud korraldas Eesti Metsaselts. Protokollidega saab tutvuda järgmisel nädalal Eesti Metsaseltsi veebis www.metsaselts.ee ning kindlasti teavitab metsaselts protokollide üles panekust ka Twitteris ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles