Bonzo läheb USAsse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonzo.
Bonzo. Foto: MARGUS OTT/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere muusik Andrus Albrecht ehk Bonzo kutsuti koos tema lavapartneri Tõuniga Eesti vabariigi aastapäeva puhul Ameerika ühendriikidesse esinema.


Kokku antakse Ameerikas viis kontserti, 27. veebruaril esinetakse New Yorgi kirikus peetaval aktusel ja sealses Eesti Majas, pärast seda minnakse ka Washingtoni ja Marylandi, viimases osaletakse filmifestivalil, kus muu hulgas näidatakse ka "Detsembrikuumust".



Bonzo ütles, et vabariigi aastapäeva kontsertidel New Yorgis on kavas eeskätt isamaalised laulud, kuid teistel esinemistel ka muid laule, kaasa arvatud ingliskeelseid palu. "Ameerikasse sõidust oli juba eelmisel aastal juttu, aga siis olin seotud presidendi vastuvõtu kontserdikavaga Jõhvis, nüüd siis kutsuti uuesti," ütles Bonzo. Ta lisas, et kindlasti on kutse üks põhjusi ka tema isamaaliste laulude plaat, mille ta 2008. aastal välja andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles