Edda Paukson: Tiiger – meie valitseja järgneval aastal

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson.
Edda Paukson. Foto: Erakogu

Loodan, et tänaseks õhtuks olete juba valmis pannud hõbevalged riideesemed või detailid, mida oma riietel kasutada. Miks mitte tähistada ühes idamaalastega nende uue aasta algust pidulikumalt.


14. veebruaril kell 4.52 koos noorkuuga algab valge metalltiigri aasta. Eelmine samade elementidega tiigriaasta oli 60 aastat tagasi. Teiste värvide ja elementidega tiigriaastad on aga iga 12 aasta tagant.



Igaüks meist tunneb end sel aastal veidi tiigrina, kuid oma pika praktika jooksul olen tähele pannud, et tiigriaastal sündinuid mõjutavad tiigri iseloomujooned kõige rohkem.



Loomulikult on see väike mõjutus, kuid miks ei võiks seda arvestada kui lisa päikesemärkidele antud aastaprognoosidele, mis aastavahetusel ilmusid ajalehtedes ja ka meie "Astroloogilises abimehes 2010".


Vaatame siis veidi, kuidas see tiigrikutsu meid mõjutada võib.



Kahtlemata lisab ta tulisust, innukust, vaprust, otsustavust, eriti suvekuudel. Kahjuks ei ole otsustused alati läbimõeldud, neid tehakse tormakalt, mis võib tuua nii mõnelegi sekeldusi ja isegi riidusid.



Tiigri äkilisus ja kannatamatus võib tuua pahandusi ka suhetes. Ja seepärast oleks mõistlik end aeg-ajalt kontrollida ning arvestada ka teiste soovidega. Tiiger ei usalda kedagi peale iseenda ja tal on kalduvus juhinduda instinktidest, mis üldjuhul on õiged. Tiiger on teiste üle valitseja ega allu naljalt kellelegi.



Tiigriaastal võib nii mõnelgi suureneda auahnus, kuid suuremeelsuski, olenevalt sellest, mida teie päikesemärgile on lubatud. Rahaga võite olla hoolimatu ning rahaprobleemid ei pane teid üleliia muretsema - see on muidugi päris hea praegust keerulist aega arvestades.



Teades nüüd, mida meie uus valitseja endast kujutab, võime ette kujutada, missuguseks tõotab laias laastus kujuneda eelseisev aasta, kuna meis igaühes on veidike tiigrit. Seda nii riigijuhtides kui ka igas truualamlikus riigikodanikus. Edasi sõltub kõik sellest, millele me endas pesitseva tiigri energia ja ettevõtlikkuse üheskoos ja igaüks eraldi suuname, kui läbimõeldud või mõtlematuid seadusi loome ja otsuseid langetame, kuidas oskame hinnata materiaalseid ja vaimseid väärtusi ja kui puhevile me ennast suures eneseuhkuses ajame.



Kui nüüd võtta kokku, keda see aasta rohkem või vähem soosib, siis päris kindlasti Skorpione ja Sõnne. Jäärad, Vähid, Kaljukitsed ja Kaalud on aktiivsed ja teokad, eriti kevadel ja suvel. Aasta algus ja viimased kuud on probleemikamad. Veevalajad ja Lõvid tulevad sel aastal endaga enam-vähem toime, kui nende vabadust ei piirata. Kaladele, Kaksikutele, Neitsitele ja Amburitele on aasta tõusude ja mõõnadega, peaksite ennast rohkem usaldama ning suvekuid aktiivsemalt ära kasutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles