Arvutimäng

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Videopood OÜ V-Hiir Rakvere vanalinnas pakub kahte uuemat eestikeelset arvutimängu. Väiksematele sobib hästi seiklusmäng “Vahva reis”, pisut suuremad võivad aega veeta sõjamänguga “Rühm”.

Vahva reis

Seda nutikale lapsele mõeldud seiklust saad mängida kas Tommi või Anni osas. Hiire abil saad ringi käia rohkem kui 30-s paigas, korjata vajaminevaid asju ja hüpata, et teatud kohtades terveks jääda.

Erinevate ülesannete käigus saab mängija juhtida ka laeva, lennukit ning isegi lainelauda. Mõistatuste lahendamine nõuab samuti nutikust, äärmiselt tähtis on mängu käigus vihjete korjamine. Kui kohe kuidagi ei lähe, saab abi otsida ka mänguga kaasasolevast täielikust mängukirjeldusest.

Põhiliste missioonide kõrvalt võib läbida ka miniülesandeid nagu vana sadama prügist puhastamine, jalkamäng aafrika šamaani vastu, vaalade pildistamine lihavõttesaarel ja palju muud.

Tegu on vägivallata looga, mis õpetab loodusest lugu pidama ja laiendab silmaringi. Mängus on puhas Eesti keel ka helis, mille salvestasid tuntud näitlejad.

Rühm

See karmi kaanepildiga mäng on mõeldud pisut vanematele mängijatele ja eelkõige poistele. Põnev ja realistlik mäng annab aimu Vietnami sõja traagilistest sündmustest algusest lõpuni välja. Oled Martin Lionsdale, uustulnuk armees, kellel oma harjumused ja suhtumine sõtta. Õpid tundma ka teisi oma rühma liikmeid, kellega koos lahinguväljal võitlusse asud.

Lahingutegevuses osaledes õpid kasutama erinevat sõjatehnikat ja tõused auastmelt sõjaväekarjääri redelil. Juba leitnandi auastmes saad enda juhtimise alla jalaväerühma, mis koosneb snaiprist, insenerist, laskuritest ja luurajatest. Loo teevad põnevamaks öised missioonid ja ilmastikutingimuste muutumine – tuul, vihm, mussoonid, udu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles