Rakvere juhid annavad supelranna kohta vastakat infot

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere linnavalitsuse poolt välja antav ajaleht Rakvere Sõnumid teatas viimases numbris, et septembri lõpuks peaks Rakveres valmima Kastani puiestee, Koidula ja Vee tänava vahelisele alale supelrand.

Abilinnapea Matti Jõe sõnul on tegemist pisut eksitava infoga. Nimelt ei kavatse linn esialgu taotleda avaliku ranna luba, küll on plaanis võtta veeproove ja teha kindlaks olukord, kuid suplemine jääb siiski igaühe enda vastutusele. “Tiikidesse ei tohiks küll otseselt reostust sattuda,” lausus Jõe, “piirkond on mõeldud esialgu puhkealana, kus saab jalutada, mitte suplemiseks.”

Selle aasta eelarve ei võimalda esialgu paigaldada ka pinke ja lastele mänguatraktsioone, kuid Jõe avaldas lootust, et järgmise aasta eelarve seda siiski lubab. Soolikaoja puhkealal on tänaseks kindlustatud voolukanalid, tehtud teerajad, toodud tiikide äärde liiva, korrastamisel on haljastus ja kaldarajatised.

Praegused tiigid rajati kohale, kus 1937. aastal avati Rakvere linna väliujula, mis tegutses aastakümneid. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles