Aeroc Rakvere esitles algavat hooaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul ulatas Wiru Auto juhatuse liige ja omanik Tõnu Paju Rakvere võrkpalliklubi Rivaal peatreenerile Mati Merirannale aastaks kasutada antud uhiuue kirsipunast värvi Nissan Primera võtmed.

“Me ei oota Aeroc Rakvere meeskonnalt kulda, hõbedat, pronksi, see on meile silma hakanud pikaajalise töö vili,” selgitas sõiduvahendi kasutusele andmise otsust Tõnu Paju. “Selle töö tulemusena näeme rohkem kodukandi noorte kasvatamist kui tipus olemist. Aga medaleidki on ju aja jooksul rohkesti saadud. Rakvere on kindlalt Eesti võrkpallikaardil ning see on põhiline.”

Mati Merirand ütles sõiduriistaga tutvudes, et väga hea auto kasutamisõigus on suurepärane tunnustus klubi 15-aastasele tegutsemisele. “Usun, et asjaajamised laabuvad nüüdsest paremini, mul on hea meel Wiru Auto kui uue koostööpartneri üle,” lausus ta.

Pärastlõunal kirjutasid peatreener Mati Merirand ja Aeroc AS-i juhatuse esimees Ants Hõbemägi alla võrkpalliklubi Rivaal ja Aeroc AS-i vahelisele aastasele koostöölepingule.

“Kui toetame Rivaali, siis toetame noort inimest, noort sportlast, kes näeb siin oma arenguvõimalusi,” kommenteeris aastaid kestnud koostööd Ants Hõbemägi. “Töö noortega on olnud selles võistkonnas väga edukas, see ongi meie suundumus: toetada oma maakonna sporti võrkpalli kaudu.”

Võrkpallimeeskond esineb algaval hooajal maailmaajaloolist sammu tähendavas Eesti-Läti ühisliigas, kus osaleb kuus Eesti ja kuus Läti võistkonda, nime all Aeroc Rakvere. Rakvere linn ja Aeroc AS on ka 859 000-kroonise eelarvega meeskonna suurimad sponsorid.

Meeskonnas on 13 pallurit, kellest 12 on Rakvere spordikooli kasvandikud. Keskmine vanus on 21 aastat, keskmine pikkus 1.91. Võistkonnast on lahkunud Eivo Žuravljov, Harrys Puusepp ja Laos Lukas, juurde on tulnud noortest Martti Juhkami, Pärnust libero Raigo Tatrik.

Esimesena kohtub Aeroc Rakvere Schenkeri Eesti-Läti ühisliigas sel laupäeval kell 17 koduhallis Sylvesteriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles