Kadrina saalijalgpallisarja juhib Auguri võistkond

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Spordiklubi Aaspere korraldatava kuueetapilise Kadrina saalijalgpallisarja üldliidriks kerkis pärast neljandat osavõistlust Auguri meeskond, kellel on 38 punkti.



Neile järgnevad Tahmaküla United 36, Tapa III 31, FC Jaanus 30, JK Ummistus 18 ja Makaagid 14 punktiga. Teiste meeskondade punktisaak on väiksem.


Menuka Kadrina saalijalgpalliturniiri neljandale etapile registreerus 11 võistkonda. Teiste hulgas lõid kaasa uustulnukad Rakkest - Viive Sünnipäev 46 ja Sinuema.


Esialgsest kohmetusest üle saanud, õnnestus võidupunkte teenida ka uustulnukatel, ent poolfinaalidesse neil veel asja polnud.



Kõige lähemale jõudis esimeses alagrupis meeskond Viive Sünnipäev 46, kes võrdsete punktide juures loovutas edasipääsukoha nelja tugevama hulgas samuti sel hooajal esimest korda võistelnud Rakvere ametikoolile. Alagrupi võitjana tagas aga edasipääsu Tahmaküla.



Teises alagrupis sattusid kokku Tapa III võistkond ja Augur, kes samas järjestuses ka edasi pääsesid. Ebaõnnesõduritena jäid jälle medalimängude ukse taha Makaagid.



Kolmandas alagrupis polnud FC Jaanusel ja JK Ummistusel probleeme oma paremuse maksmapanemisega ning poolfinaalikoha tagasid nemadki.



Poolfinaalides löödi hulganisti väravaid ja taas ei lubanud favoriidid endale eksimusi: Tahmaküla nuhtles skooriga 3:0 sitket JK Ummistust, Tapa III alistas samuti 3:0 Rakvere ametikooli ja Augur 4:1 FC Jaanuse.



Kolme meeskonna vaheline finaal kujunes Auguri sooloks, kes võitis nii lähima konkurendi Tahmaküla 4:2 kui ka revanšeeris alagrupis saadud kaotuse Tapa III vastu tulemusega 5:1. Tapalaste vastupanu nõrgestas ühe mängija vigastus. Tahmaküla oli omakorda Tapast napilt parem 3:2.



Kokku on tänavu saalijalgpallisarjas osalenud 19 võistkonda.



Kaks viimast etappi on kavas Kadrina spordihoones 14. märtsil ja 11. aprillil algusega kell 12.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles