Väikeettevõtjad saavad tasuta koolitust internetiturunduse alal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tapa kultuurikojas saab 4. märtsil kell 10 alguse väikeettevõtjatele mõeldud LEADERi projekti "Klastripõhiste ettevõtlusvõrgustike tegevuste koostöö ja arendamisvõimalused internetis" raames toimuv seminar, kus tutvustatakse internetiturunduse võimalusi.


Seminaril selgitatakse, kuidas leida interneti vahendusel kliente, räägitakse ühisturundusest ja selle võimalustest internetist ning antakse näpunäiteid, kuidas panna oma ettevõtte koduleht müüma. Osalemine on kõigile huvilistele tasuta.



Lisaks on 15 ettevõtjal võimalus pääseda internetiturunduse koolitusele, 10 ettevõtjal saada oma ettevõtte kodulehe kohta süvaanalüüsi ja ettepanekuid selle parendamiseks, viiel on võimalus osaleda ka kodulehe tegemise kursusel.



Rohkem infot ja registreerimine aadressil

www.internetiturundusleader.ee/seminar/seminartapa.php

.



Internetiturunduse projekti korraldab MTÜ Kohaliku Arenduse Tugistruktuur koostöös LEADERi kohaliku tegevusgrupiga MTÜ Arenduskoda ja selle liikmesomavalitsustega.



Koolitust viib läbi OÜ Collectiv. Projekti toetab Euroopa Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles