Kadrina kuuleb baritoni

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kadrina kirikus on 22. juuni õhtul kell 19 võimalus osa saada kontserdist, kus kuulajate ette astub ooperisolist bariton Tarmo Sild - Georg Otsa nimelise preemia laureaat aastast 1994.

Tarmo Sild on õppinud Tallinna riiklikus konservatooriumis Mati Palmi lauluklassis ning täiendanud ennast Itaalias Milano La Scala laulukoolis. Aastatel 1980 - 2006 oli Tarmo Sild rahvusooperi Estonia solist, esinedes lisaks sellele kontserdilaulja ja solistina nii Eestis kui ka Poolas, Ungaris, Soomes, Rootsis, Austraalias, Prantsusmaal, Saksamaal ja mujal.

Käesoleval ajal töötab laulja juba 20. aastat pedagoogina Eesti muusika- ja teatriakadeemias ning alates aastast 2001 ka G. Otsa nim Tallinna muusikakoolis.

Tarmo Sild on ooperisolisti karjääri jooksul laulnud rolle paljudes tuntud ooperites, millest paar näidet: don Giovanni (W. A. Mozart “Don Giovanni”), Enrico (G. Donizetti “Lucia di Lammermoor”), Figaro (G. Rossini “Sevilla habemeajaja”)..

Orelil saadab solisti Kadrina kiriku organist Külli Erikson, kes õpib Eesti muusika- ja teatriakadeemias kirikumuusika erialal. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles