Repliik: Õnneks sai läbi

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Pulver
Andres Pulver Foto: Virumaa Teataja

Kaks nädalat olümpiahullust on õnneks otsa saanud ja taas on võimalik normaalse inimese kombel rahulikult edasi elada. Ei pea ennast õhtul teleka ette sättima ja tuima näoga hulle sportlasi vahtima.


Mitte et nii väga tahakski, aga peab ju. Kuigi igav on. Meeste 50 km sõit eriti. Täpselt sama igav nagu jalgratturite grupisõit siledal maal. Nühivad tunde, aga mitte midagi ei juhtu.



Nüüd peaks ainult kuidagi endale selgeks tegema, kuidas need kanadalased ikka sellise seljatäie kuldmedaleid kokku kahmasid, sest meie telekanalite vahendusel sai osa vaid üksikuist.



Võib-olla kell pool neli öösel näidati midagi, aga võib-olla ka mitte. Terve mõistusega inimene ju niikuinii sellisel kellaajal telekat ei vahi.



Aga kanadalaste ees tuleb müts maha võtta. Kaks esimest katset oma kodumängudel (Montrealis ja Calgarys) kuldmedal võita läks neil aia taha, nüüd sai aga korraldamisvaev enam kui kuhjaga tasutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles