Pallimänguliiga eelvooru võitsid Tapa koolinoored

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Virumaa pallimängude kooli ja Rakvere spordikeskuse eestvedamisel peetavas Virumaa koolinoorte pallimänguliigas "Võrgud sahisema" jõudsid lõpule eelvoorud.


Lääne-Virumaa teises eelvoorus tuli 15 punktiga esikohale Tapa gümnaasium, kes noppis alavõidu jalgpallis ja näitas ühtlast taset nii teatevõistluses (2. koht) kui ka viktoriinis (3. koht).



Eelvooru teine koht kuulus Vinni-Pajusti gümnaasiumi võistkonnale (1. koht viktoriinis) 12 punktiga, kolmas Rakvere põhikoolile (1. koht teatevõistluses) 11 ning neljas Haljala gümnaasiumile 10 punktiga. Õpetaja Elmu Koppelmanni juhitud Tapa gümnaasiumi rivistusse kuulusid Marek Palmsalu, Marek Puieräst, Taavi Tuoppi, Martin Adamson, Sten Saariste, Kert Trofimov, Ailar Puhasmets ja Sander Annula.



Kahe eelvooru punktide liitmisel tõusis esikohale Rakvere põhikool 26 punktiga, järgnesid Tapa gümnaasium 25, Haljala gümnaasium 21 ja Vinni-Pajusti gümnaasium 16 punktiga.



Teise eelvooru meeleolukaks vahepalaks olnud Vinku viktoriinis näitasid võrdselt häid teadmisi Vinni-Pajusti ja Haljala gümnaasiumi õpilased, kes vastasid õigesti kõikidele küsimustele.



Võistlussarja "Võrgud sahisema" kaks vahevooru, kus Lääne-Virumaa nelja parema kooli võistkonnaga konkureerivad Ida-Virumaalt Mäetaguse põhikool, Narva eesti gümnaasium, Jõhvi gümnaasium ja Kiviõli vene gümnaasium, on kavas 17. märtsil Rakveres ja 8. aprillil Sillamäel.



Rakveres 29. aprillil peetavas superfinaalis selgub võistlussarja tänavuse hooaja parim kool.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles