Algklasside suusameistrid selgusid Tamsalu radadel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriks tulnud Marleen Raudsepp koduradadel sõitmas.
Meistriks tulnud Marleen Raudsepp koduradadel sõitmas. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Tamsalus peetud Lääne-Virumaa koolide algklassiõpilaste murdmaasuusatamise esivõistlustel said I-III klassi tüdrukute vanuseklassis kaksikvõidu Põlula kooli õpilased Anna-Liisa Kaasik ja Mari-Liis Annimäe. Kolmas oli Jete Hendrika Lood Väike-Maarja gümnaasiumist.


Sama vanuseklassi poistest saavutas esikoha Uhtna põhikoolis õppiv Carl-Hartvig Leht­me, teine oli Kristjan Tipp Kadrina keskkoolist ning kolmas Gert Evert Uhtna põhikoolist.

IV-V klassi tüdrukute konkurentsis võttis võidu Marleen Raudsepp Tamsalu gümnaasiumist, teine oli Eleri Etverk Rakvere reaalgümnaasiumist ning kolmas Carol Otstavel Uhtna põhikoolist.

IV-V klassi poiste seas tuli võitjaks Tamsalu gümnaasiumi õpilane Martin Himma, teise koha sai Uhtna kooli suusataja Adrian Christofer Lichtfeld ning kolmanda Peeter-Erik Rummo Kadrina keskkoolist.

Põhikoolide arvestuses kogus enim punkte Uhtna, järgnesid Põlula ja Rakvere linna algkool.
Keskkoolide ja gümnaasiumide seas tuli võitjaks Kadrina keskkool, teise koha sai Rakvere reaalgümnaasium ning kolmanda Vinni-Pajusti gümnaasium. (VT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles