Rakvere utsitab reaalgümnaasiumi ehitajat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi rekonstrueerimis- ja ehitustööde tähtaaega pikendati juba mitmendat korda.
Rakvere reaalgümnaasiumi rekonstrueerimis- ja ehitustööde tähtaaega pikendati juba mitmendat korda. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile kohtusid Rakvere linnavalitsuse ja Facio Ehituse esindajad, et arutada Rakvere reaalgümnaasiumi ehitusega seonduvaid erimeelsusi.


“Ehitus ei käi nii aktiivselt kui muu, tahaks rohkem näha ehitust, kui juriidilist debatti,” põhjendas kokkusaamist Rakvere linnapea Rannar Vassiljev.



Linnapea sõnul on siiski lootust, et asi laheneb rahumeelselt. “Järgmisel nädalal vaatame, kas olukord on paranenud või mitte, aga loodame, et õnnestub mõistlikult ja senise ehitajaga jätkata,” lisas Vassiljev.



Rakvere reaalgümnaasiumi juurdeehituse ehitamiseks algselt parima pakkumise teinud Kaamos Ehitus OÜ võttis mullu juulis oma pakkumise tagasi ja Rakvere linnavalitsus kuulutas parimaks pakkujaks Facio Ehituse ASi.



Kõigi reaalgümnaasiumis tehtavate tööde kogumaksumus on ligi 20 miljonit krooni, millest 85% on euroraha, 15% tuleb linnaeelarvest. Rekonstrueeritakse koolihoone fassaad, aula ja õueala ning ehitatakse juurde uus spordihoone koos aatriumiga. Soetatakse ka uus spordisaali ja garderoobide inventar ning lavatehnika. Tööd peavad valmis saama 1. septembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles