Veoautomehed võtsid mõõtu Einjärvel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einjärve krossirajal kihutavad eeloleval nädalavahetusel tavapäraste sõidukite asemel hoopis mootorkelgud.
Einjärve krossirajal kihutavad eeloleval nädalavahetusel tavapäraste sõidukite asemel hoopis mootorkelgud. Foto: MEELIS MEILBAUM/ VIRUMAA TEATAJA

Tamsalu valla Einjärve krossirada võõrustas läinud laupäeval veoautode ja veobagide krossi Eesti meistrivõistluste sarja kolmandat ja ühtlasi viimast talvist etappi.



Meistrisarja kahel esimesel etapil Viitina ja Ohekatku rajal GAZ 51/52 masinaklassis esikolmikusse jõudnud Tamsalu AMK sõitja Marko Tiinas lõpetas kodurajal kihutades esimese poolfinaalsõidu küll teisel kohal, ent eksis järgnevates sõitudes ning üldarvestuses oma teist positsiooni hoida ei suutnud.

Selles masinaklassis sai esikoha Võrumaa mees Indrek Järvpõld, kes Einjärve kitsal kõrgete lumevallidega ääristatud 1,1 km pikkusel rajal julgelt kiirust arendades meisterlikult oma sõidukit roolis.

Lääne-Virumaa autosportlastest polnud kodurajal õnne ka GAZ 53 klassis võistelnud Argo Allikul ning võistluse korraldajal, Vinni autosportlasel Kristo Laadrel. Mõlemad leidsid üles rajaäärsed lumehanged, siiski lõpetas valitsev Eesti meister tamsalulane Argo Allik finaalsõidu neljanda kohaga. Oma väärtuslikud punktid sai kätte ka veobagide klassis ainukesena võistelnud Lauri Leiten Väike-Maarjast.

Veoautomeeste kaheksaetapiline võistlussari jätkub maikuus suviste etappidega, neljas osavõistlus peetakse Tapal. Tamsalu võõrustab sarja taas augustikuus, mil Einjärvel sõidetakse seitsmes etapp. Võitjad selguvad kaheksa etapi kokkuvõttes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles