Tamsalu suusatajad tõid Haanjast kolmanda koha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Kolmapäeval Haanjas Eesti Koolispordi Liidu murdmaasuusatamise meistrivõistlustel osalenud Tamsalu gümnaasium ja Põlula põhikool said mõlemad oma teatesõitudes neljanda koha.


Üldkokkuvõttes tuli Tamsalu gümnaasiumide arvestuses kolmandaks, Põlula oli põhikoolide seas viies.

Individuaaldistantsidel suusatas Tamsalu gümnaasiumi õpilastest parimana hõbemedalile kahevõistleja Kaarel Nurmsalu X-XII klassi noormeeste 5 km vabatehnikasõidus. Samas võistlusklassis sai Marek Sikk seitsmenda ja Chris Proomet üheksanda koha.

Auhinnalisele kohale suusatas veel Martin Himma, kes V klassi poiste 2 km distantsil pälvis pronksmedali. Viienda klassi tüdrukute 1 km vabatehnikasõidus sai Marleen Raudsepp viienda koha, Merlin Veilberg oli kümnes.

Kuuenda ja seitsmenda klassi tüdrukute 2 km sõidus oli Hegle-Maris Veeremaa seitsmes, poiste samas vanuseklassis Taavi Luik kümnes.

Kaheksanda ja üheksanda klassi poiste 5 km rajal sai Kauri Piiskoppel seitsmenda koha. X-XII klassi neidude 3 km sõidus oli Marii Raudsepp kuues.

Põlula põhikooli parimana sai Martin Žuravljov kuuenda ja seitsmenda klassi poiste 3 km distantsil seitsmenda koha. Sama vanuseklassi tüdrukute hulgas oli Põlula suusata­ja Marie-Erissa Algo 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles