Maakond soojendas sõprust Jönköpingiga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum (paremal), Jönköpingi kommuuni volikogu esimees Anna Martenson ja SA Lääne-Viru Arenduskeskuse juhataja Aivar Lainjärg Jönköpingi ülikooli raamatukogus
Einar Vallbaum (paremal), Jönköpingi kommuuni volikogu esimees Anna Martenson ja SA Lääne-Viru Arenduskeskuse juhataja Aivar Lainjärg Jönköpingi ülikooli raamatukogus Foto: Lääne-Viru maavalitsus

Lääne-Viru maavalitsuse delegatsioon käis sel nädalal Rootsis Jönköpingis üles soojendamas soiku jäänud sõprussuhteid.


"Meilt ei ole kuue aasta jooksul keegi seal käinud, oli vaja otsustada, kas sõprussuhetega edasi minna või asjad pooleli jätta," selgitas maavanem Einar Vallbaum.

Üheskoos leiti siiski, et sõprussuhetega on mõistlik jätkata ja eeskätt võiks olla juttu koostöö edendamisest kõrgkoolide vahel ning noorsootöö valdkonnas.

Maavanem rääkis, et rootslased on huvitatud Arvo Pärdi kontserdi korraldamisest oma uues kontserdimajas. "Ja uitmõttena käis läbi, et äkki võiks ka Jönköpingis midagi Soomes toimunud mardilaada sarnast korraldada," lisas maavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles