Lastekodulapsed veetsid päeva koos sporditippudega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlased tegid lastega esmatutvust plaksu lüües. Pildil tervitab Grete Udras.
Sportlased tegid lastega esmatutvust plaksu lüües. Pildil tervitab Grete Udras. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere spordiklubi Pinx korraldas läinud laupäeval koostöös Finnlamelli OÜga Rakvere spordihallis lastekodulastele lustaka spordipäeva "Väikestest tegemistest algavad suured saavutused".


Rohkem kui saja lapsega koos sportisid Rakveres Eesti sporditipud: Tudust pärit kümnevõistleja Mikk-Mihkel Arro, kõrgushüppaja Grete Udras, kuulitõukaja Taavi Peetre, meistriliigas teist kohta hoidva BC Rakvere Tarvas meeskonna korvpallurid Rain Veideman ja Reinar Hallik ning lauatennisemängijad Aleksandr Smirnov ja Tatjana Tsistjakova.



Spordipäev oli ühtemoodi valgesse riietunud spordirahva sissemarsist alates väga soe ja siiras. Esialgne kohmetus kadus, kui algasid vahvad teatevõistlused, kus iga lastekodu võistkonna ankrumeheks oli sportlane.



Eriti suureks mölluks läks saalis siis, kui korvpallurite käe all sai hakata pealeviskeid tegema: igaüks tahtis palli läbi korvirõnga saata. Neid, kel kasvu veel napilt, aitas 208 cm pikkune korvituus Reinar Hallik, kes võttis väikemehed sülle ning tõstis korvile lähemale.



Sama agaralt tegutsesid spordipäevalised pinksilaudade taga, kus mängu tutvustasid ja õpetusi jagasid Eesti parimad lauatennisemängijad Aleksander Smirnov ja Tatjana Tsistjakova.



Kui päeva lõpetuseks teatevõistlustest kokkuvõtteid tehti, jagus auhindu ja diplomeid kõikidele esimesest spordipäevast osa võtnud lastekodudele. Korraldajaid tänavad südamest Maidla lastekodu, Siimusti Metsatarekese, Tartu Mäe kodu, Vinni perekodu ja Koeru perekodu lapsed.



Laste lustimisele Rakveres kaasa elanud Finnlamelli OÜ tegevjuhi Alar Antoni sõnul läheb selline sportimise päev kindlasti kordamisele. Kui mitte varem, siis aasta pärast.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles