Lääne-Virumaa laskurid võistlesid Pärnu-Jaagupis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kask
Meelis Kask Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval Pärnu-Jaagupis peetud EMSL Jõud lahtistel meistrivõistlustel õhkrelvadest laskmises oli tulejoonel ka Lääne-Virumaa võistkond.


Lääne-Virumaa üheksast laskurist tõi võistkonna komplekteerija, kaitseliidu Viru maleva teabepealik Hannes Reinomägi esile Meelis Kase tulemuse õhupüssist laskmises. Meelis Kask tõi üldisesse punktiarvestusse oma eduka esinemisega meeste klassis üheksa punkti.



Samas võistlusklassis startis ka Peeter Pops, kel õnnestus koguarvestusse lisada kolm punkti. Poiste õhupüssi võistlusklassis tõi Kaur Pulga võistkonnale lisaks kolm punkti.



Naistest võistlesid Reinomägi hinnangul kõige paremini Vaike Porval ja Ada Kiipus, kes naisveteranide seas kogusid õhupüstoli laskmises vastavalt 12 ja 11 punkti.


Kokku oli võistlemas kümme maakonda.



Üldarvestuses pidi 48 punkti kogunud Lääne-Viru tiim leppima viimase kohaga. Esikoha pälvis 263 punktiga Ida-Virumaa võistkond, teiseks tuli Tartumaa ja kolmandaks Põlvamaa.



Suurt punktivahet võitjaga kommenteeris Hannes Reinomägi kui paratamatust.



"Lääne-Virumaal ei ole praegu ühtegi otsest laskeklubi ega ka laskespordi kooli või otseselt sellega tegelevat firmat," selgitas Reinomägi ning lisas, et Ida-Virumaa esinduse võit maakondlikus arvestuses ei tulnud sugugi üllatusena, sest Narvas on edukas laskeklubi, kust on võrsunud mitu tipplaskurit.



"Kui me oleks igas võimalikus vanuseklassis osalenud, oleksime suutnud paremini esineda," valmistab laskjate vähesus Reinomägi hinnangul probleeme.



"Aga täna oleme ikkagi kaardi peal, mitte kõik maakonnad ei olnud oma esindust võistlustele välja pannud."


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles