Veteranid suusatasid medalitele Mõedakul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov.
Tamsalu suusataja Ulvar Pavlov. Foto: Arvet Mägi

Läinud pühapäeval Mõedakul peetud Eesti Spordiveteranide Liidu meistrivõistlustel murdmaasuusatamises jättis võõrustaja Lääne-Virumaa SVK koju võidukarika ja 11 meistrimedalit.


Teise koha sai võistkonnavõistluses Viljandi SVK ning kolmanda Narva SVK. Kokku osales Mõedaku suurepärastel suusaradadel, kus võisteldi nii klassikalises kui ka vabas sõidustiilis, kümme klubi.



Veteranide meistriks tulid läänevirulastest oma vanusegruppides Kadi Inno (kaks kulda), Anu Kilki, Õnnela Raudsepp (kaks kulda), Urve Soe, Malle Rohtla, Ago Veilberg (kaks kulda), Ants Einsalu ja Avo Siilak.



Hõbemedali pälvisid Helle Tuhkla, Evely Himma, Anu Kilki, Malle Turban, Luule Laidro, Erika Roger, Meelis Veilberg, Kuno Rooba, Avo Siilak, Hillar Valk (kaks hõbedat), Ulvar Pav­lov ja Toomas Übius.



Pronksmedali said Lea Uueni, Helga Vasemägi, Vassili Raud, Maarika Suursu, Helle Väärsi, Andres Keär, Toomas Übius.



Kokku oli Lääne-Virumaa au kaitsmas 41 spordiveterani. Lääne-Virumaa SVK esimees Maie Tamm tänab ladusa korralduse eest abistajaid, kelleks olid võistkonna esindaja Luule Laidro, peakohtunik Olev Raudsepp, organisaator-korraldaja Anu Kilki, peasekretär Vello Vasser.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles