Teater ehitab värava laiemaks ja paneb tõkised

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitsas värav häirib ka liiklust Tallinna tänaval.
Kitsas värav häirib ka liiklust Tallinna tänaval. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere teater kavatseb lõhkuda maha senise teatri värava ja ehitada selle asemel uue, mis oleks praegusest üksjagu laiem.


"Selle aja jooksul, mis mina siin ametis olen olnud, on ühte posti juba kolm korda maha sõidetud," rääkis teatri direktor Joonas Tartu, kelle sõnul häirib kitsas värav ka liiklust Tallinna tänaval.



Teatril on esialgsete kavade kohaselt plaanis paigaldada väravasse ka maa alt välja käivad postid, et hoovi sissesõitu vajadusel piirata.



"Meie majas ei ole keegi väga õnnelik selle üle, et nädalavahetustel autosid lõhutakse, koristajat ähvardatakse või et väljasõidult tulev veoauto lihtsalt hoovi ei pääse, lärmist ja pudelikildudest rääkimata," kõneles Tartu, viidates teatri vastas asuva lokaali külastajate käitumisele.



Teatri värava laiendamine eeldab paraku ka ilusa suure vahtrapuu mahavõtmist.



"Kahju on, hea meelega puu kallale ei läheks, aga teist varianti ei ole," sõnas Joonas Tartu, kes lubas, et teater istutab vahtra mahavõtmise kompenseerimiseks kindlasti uusi puid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles