Spordiklubi kutsub noori rallikooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Spordiklubi K.O.S. pakub noortele autospordihuvilistele võimalust hakata tulevast sügisest käima ralliõppes, kuid enne seda tuleb käia Kehala autodroomil töötunde tegemas.

Märt Ots spordiklubist K.O.S. ütles, et alates 12-aastastele noortele on sügisest plaanis anda nii teooriat kui ka sõidu praktilist külge klubi Ladadega sealsamas Kehala ringil.

Kokku moodustatakse kaks gruppi - ühte pannakse need, kes saavad sõiduga niimoodi hakkama, et ei pea käigu vahetamise ajal kangi vaatama, teise aga päris algajad. Otsa sõnul on oodatud ka need poisid, kes autoga kunagi sõitnud ei ole, kuid asjast tõepoolest huvitatud.

“Koolituse eesmärk pole kõikidest sportlasi teha, vaid õpetada noori korralikult sõitma,” tähendas Ots, andes mõista, et tulevikus kujutab aegsasti koolitatud juht liikluses endale ja teistele vähem ohtu. Samas saab noori rallihuvilisi kasutada kohtunike abidena autospordiüritustel.

Ehkki kool läheb lahti sügisel, tuleb õppemaksu hakata koguma juba suvel, teisisõnu leiavad poisid tööd Kehala autodroomil.

Rallikool võib kujuneda mitmeaastaseks. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles