Nürnbergis sündisid soengud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvahelise klassi meisterjuuksur, Rakvere salongi Ilusaar omanik Irina Saar tuli Saksamaal Nürnbergis peetud võistlustel kahes kategoorias teisele kohale.

Meestöö moodsas kategoorias 20 võistleja seas nii 15 minuti soengu kui ka lõikuse koos fööni ja näppudega tehtud soengu alal teise koha saanud Irina Saar ütles, et läks Saksamaale võistlema neljakordse maailmameistri Reinhold Schube kutsel. “Ta oli Moskvas Ida-Euroopa karikavõistlustel ja kutsus,” rääkis Saar. “Sain neli päeva ka tema salongis õppida ning see oli suurepärane kogemus.”

Saksamaal meeldis juuksurile eriti, et seal pole juuksurikoole, õpilasi õpetatakse välja kolmeaastase individuaalõppena. “Sain teadmise, et minu suund on õige,” lausus Saar.

Õppimisalti juuksurina käib Irina Saar võistlemas sagedasti. “Võistlemine ja ka lihtsalt koos töötamine tugevate meistritega arendab ja annab hea enesetunde. Silmad lähevad lahti - mida kõike on veel õppida,” sõnas Saar. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles