Aerocil on kasutamata ressursse

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistlustel kahe ringi järel Võrut ja Viljandit edestav Rakvere Aeroci võrkpallimeeskond püsib põhiturniiri kolmandas ringis võiduta.

Seni esiotsa meeskondadega rinda pistnud rakverlased pidid pühapäeval tunnistama kodusaalis Tartu Pere Leib/Cibuse 3:0 (17, 19, 17) paremust. Aeroci peatreener Mati Merirand tunnistas, et pärast 0:3 (-16, -24, -17) kaotust läinud neljapäeval võõrsil Sylvesterile valdas teda Tartu-mängu eel hea eelaimus. Paraku ei õnnestunud saalitäiel publikul seekord veel mulluse hõbeda seljatamisest osa saada. “Arvestades Sylvesteri mängu oli sisetunne jube hea, aga mängisime seekord ise halvasti,” tõdes juhendaja. “Eks see mäng on kõikuv. Sylvesterile andsime lahingu, Tartu vastu olin lihtsalt nördinud.”

Aeroci algrivistusse kuulusid viimati Ivo Järvala, Laos Lukas, Andrus Palberg, Harrys Puusepp, Hendrik Kurik, Elia Lulla ja libero Herki Tuus. Vahetusest lülitusid episoodiliselt mängu Marek Korbelainen, kellel õnnestus paari nädala pikkuseks veninud haigusperioodi järel esimene treening teha alles laupäeva hommikul, ja Mait Murs.

Mati Meriranna ütlusel väljendusid Rakvere ja Tartu jõuvahekorrad ilmekamalt esimese tempo rünnaku osas. “Kuriku blokk ja rünnak - seal on tublisti varu,” nägi ta ressursse, mis tuleks esmajärjekorras meeskonna kasuks pöörata. “Midagi ei ole teha. Harrys lööb küll väga kõvasti, aga tegi samas rumalaid vigu. Elia jäi seekord tõstete nälga. Ta on seda tüüpi mängija, kellel peab olema kogu aeg hoog sees.”

Enne mänge põhirivaalide Viljandi ja Võruga ootab Rakvere Aerocit sellel pühapäeval ees veel kohtumine ESS Pärnu võrkpalliklubiga. Rakvere klubi debüüt Saku suurhallis algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles