Jäneda saalihokinaiskond mängis pronksile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäneda saalihokinaiskond aasta tagasi Lääne-Virumaa meistriks tulles.
Jäneda saalihokinaiskond aasta tagasi Lääne-Virumaa meistriks tulles. Foto: Arvet Mägi

Saalihokinaiskond Jäneda Maasikas pidas nädalavahetusel Tallinnas Kristiine spordihoones Eesti meistrivõistluste (MV) naisteliiga kolmanda-neljanda koha mängu Paide-Järva naiskonnaga ning kohtumise tulemusega 9:3 (2:1, 4:0, 3:2) võites kindlustas mullune meister endale tiitlivõistluste pronksmedali.

 Jäneda pronksises naiskonnas mängisid treener Juhan Tomingase juhendamisel Cärol Kalavus, Ingrid Lööper, Kaarin Kalavus, Katre Paulman, Kätlin Kalavus, Kristi Lööper, Liina Lööper, Liisa Kalavus, Maiu Valk, Maret Must, Merit Kalavus, Rita Kreevan, Siiri Nork, Siret Soidla, Sirli Nellis.

Nii Eesti MV põhiturniiril kui ka play-off´-is oli resultatiivseimaks Jäneda naiskonna pallur, Eesti parimaks saalihokimängijaks valitud Kristi Lööper, kes põhiturniiril lõi 33 väravat ja andis 17 tulemuslikku söötu, väljalangemismängudel olid need numbrid vastavalt 12 ja 2.

Eesti naiste saalihokimeistriks krooniti pärast aastast vaheaega Saku Fortuna naiskond, hõbeda teenis EMÜ/TÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles