Salla põhikoolis juhtunu eest pole süüdistust kellelegi esitatud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salla põhikool.
Salla põhikool. Foto: Arvet Mägi

Eelmise nädala esmaspäeva õhtul Rakke vallas Salla põhikooli katuselt 14aastasele poisile pähe kukkunud jääkamaka asjus algatatud kriminaalmenetluse raames pole kellelegi kahtlustust esitatud.


Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk ütles, et kriminaalmenetluses pole kellelegi kahtlustust esitatud ja praegu kuulatakse üle tunnistajaid. Tunnistajatest ei soovinud Luuk uurimise huvides täpsemalt rääkida.

Raskesti vigastada saanud koolipoiss viidi esialgu Rakvere haiglasse ja sealt edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Haigla kommunikatsioonijuht Inga Lill ütles eile, et lapse vanemate palvel patsiendi tervise kohta haigla infot ei edasta.

Poiss oli jäänud tol päeval pärast tunde koolis töötavale emale appi. Rakke vallavolikogu esimees ja kooli hoolekogu liige Eda Aabo on varem Virumaa Teatajale selgitanud, et lapsele kukkus pähe märg lumi, mis ületas katusel olnud lumetõkke.

Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Reet Simson aga rõhutas, et poiss on saanud vigastada just jääkamakaga, mitte jääpurikaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles