Odavam ehitus laseb täiendada teede investeeringute kava

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Valitsus kavatseb neljapäeval täiendada transpordi infrastruktuuri arendamise investeeringute kava uute objektidega summas 1,2 miljardit krooni, kuna töös olevad projektid on osutunud eeldatust odavamaks.


Valitsuse kommunikatsioonibüroo teatel lisatakse kavva Tartu läänepoolne ümbersõit, mille eeldatavaks kogumaksumuseks on 400 miljonit krooni. Projekti toetuse määr on 85 protsenti.

Samuti lisandub väikesaartega ühenduse pidamiseks laevade soetamise investeering. Projekti eeldatavaks kogumaksumuseks on 340 miljonit krooni, toetuse määr 100 protsenti.

Kavva lisab valitsus ka Tallinna-Paldiski ja Keila-Riisipere raudtee rekonstrueerimise projekti, mille eeldatavaks kogumaksumuseks on 250 miljonit krooni ja toetuse määr 80 protsenti.

Samuti lisandub Tallinn-Narva maantee Rõmeda-Haljala teelõigu ehitus. Projekti eeldatavaks kogumaksumuseks on 100 miljonit krooni ja toetuse määr 85 protsenti.

Ka riigile kuuluvate väikesadamate rekonstrueerimise projekt lisandub kavva, eeldatavalt on selle kogumaksumuseks 82,7 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles