Saalijalgpallis tulid meistriks Vinni poisid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Artur Sadovski.

Kadrinas peetud Lääne-Virumaa koolide kuni viiendate klas­side poiste saalijalgpalli meist­rivõistlustel võitis tiitli Vinni-Pajusti gümnaasiumi mees­kond, kes kogus turniiril kokku kolm võitu ja kaks viiki.


Meistermeeskonnas mängisid Mart Vaino, Risto Saul, Kevin Tammekand, Kevin Vabaorg, Karl-Johan Leichter, Argo Lillemaa, Karel Liblekas, Kuldar Vakker ja Arvan-Johannes Lippasaar. Poisse juhendab Tiit Transtok.



Teise koha sai Väike-Maarja gümnaasium, kellel samuti kolm võitu ja kaks viiki.



Hõbedases meeskonnas mängisid Toomas Saage, Urmas Lem­vald, Indrek Bas­manov, Andres-Märtin Mets­allik, Erki Tark, Rauno Ojasalu ja Joonas Pau, juhendajateks treenerid Tauno Tihti ja Joosep Part.



Pronksile mängis kaks võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse saanud Tapa gümnaasiumi võistkond koosseisus Tõnis-Daaniel Linnasmäe, Kaspar Aupaju, Sander Serbin, Martin Treimann, Karl Varusk, Oliver Tuulemäe, Kaur Kivilo, Marko Lepanurm, Sven Pikkoja ja Kristo Novikov. Poisse juhendab Alar Madilainen.



Neljanda koha sai Rakvere raalgümnaasium, viies oli Vasta kool ning kuues Rakvere eragümnaasium.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles